2013 m. gegužės 28 d. vyks kontaktų mugė

VšĮ „Versli Lietuva“ ir „Verslo žinios“ kviečia susitikti su LR komercijos atašė ir „Versli Lietuva“ kontraktiniais atstovais užsienyje. Kontaktų mugės metu bus galima pabendrauti su užsienio šalyse reziduojančiais Lietuvos atstovais ir aptarti verslo plėtros galimybes jų atstovaujamose šalyse bei gauti kitos aktualios informacijos apie užsienio rinkas.

Renginys vyks š.m. gegužės 28 d. Kaune, renginio „GAZELĖ 2013 konferencija: tvaraus verslo augimo sprendimai“ metu,  Kaunas PARK INN viešbutyje, Donelaičio g. 27.

Kontaktų mugės metu bus suorganizuoti 30 minučių trukmės individualūs susitikimai su LR komercijos atašė ir „Versli Lietuva“ kontraktiniais atstovais užsienio šalyse.

Šalys, kuriose reziduoja LR komercijos atašė ir Versli Lietuva atstovai: Azerbaidžanas ir Turkmėnistanas, Baltarusija, Danija, Izraelis, JAV, Jungtinė Karalystė, Kazachstanas, Kinija, Lenkija, Nyderlandai, Norvegija, Prancūzija, Rusija, Švedija, Ukraina ir Vokietija.

Programa

Norintieji dalyvauti kontaktų mugėje ir individualiai pabendrauti su Lietuvos atstovais užsienyje turi užpildyti anketą ir iki gegužės 17 d. atsiųsti ją el. paštu:  i.zakarauskaite@enterpriselithuania.com. Telefonas pasiteiravimui 8 684 04959.

Dėmesio: nors dalyvavimas „Gazelė“ renginyje yra mokamas, susitikimai su atstovais užsienyje yra nemokami.